субота, 22. октобар 2016.

Na Fejsbuku smo - živećemo večno:)))



Prvo što uradimo kad se probudimo, jeste da pregledamo novosti na Fejsu: šta je ko kome lajkovao, šta je ko objavio i ko je kome komentarisao. 

Mark Zakerberg nam je zaista dobrano proširio krug "prijatelja" i učinio nas "besmrtnim".


Sve nekada objavljeno nam je ponovo pred očima kroz obnovljena sećanja na ono što smo nekada "postovali" i "šerovali". Prisetićemo se i onoga što hoćemo i onoga što bismo rado da zaboravimo (mi bismo možda i hteli, ali Veliki brat neće).





Na Fejsu se sve može: pućiš se - porastao ti broj lajkova, fotkaš se s lovom u rukama ili pored automobila, koji najverovatnije i nije tvoj, (a pitanje je da li je i lova) - eto ti pretrpan inboks; osvane tvoja pozadina iz pravog ugla potpomognuta foto-šopom i broj novih prijatelja (srazmerno veličini zadnjice) - porastao je. 
A tu je i ovakav oglas, zlu ne trebalo:)))


O vezama koje je Fejs omogućio ili onemogućio, neću ni da govorim, niti o onim profilima sa imenom tipa RadeMilicaJovanović (ne znam šta bi bilo kada bi on ili ona imali po  dva prezimena ili dodali ono ex Živadinović ili sl.)



I da ne zaboravim, i pred spavanje treba "optrčati" krug po Fejsu, da nam nešto ne promakne.
Džaba su faraoni zidali grobnice i urezivali svoja imena duboko u iste; onaj ko se jednom "upisao" na Fejs, teško da će da se ispiše.

Нема коментара:

Постави коментар

Neko je oklevetao Jozefa K. i prolazak kroz Prag

Kada se vratite sa nekog puta, spoljašnje okolnosti utiču na vaš unutrašnji svet i on počinje da se menja i bez vaše volje. ...