среда, 15. фебруар 2017.

Z, kao zimovanje


Spava se meni i pre, ali mi ne daju; pogađate gde - na zimovanju.

Spavali bi i oni, ali moraju da pročitaju obaveznu lektiru, nauče sve što su propustili:) a i onog ko prvi zaspi, prozvaće maminom mazom, bebom, ili još gore, poliće ga vodom:(

Ne vredi ni da ih zamorite pentranjem do spomenika, klizanjem i kliskanjem...pokušate da uspavate uz film...Njima je jurcanje iz jedne sobe u drugu zanimljivije, i od Čigote, i od parka Avantura,  i od plivanja i ostalih aktivnosti, kao da je najvažniji događaj skakanje po krevetima i pižama-parti.



Pa ipak, ovogodišnje zimovanje na Zlatiboru, bilo je najuzbudljivije: Jovan je uspeo da, bežeći od Andrije, koji je hteo samo griz, pojede palačinku u prečniku dugu pola metra; Bogdan i Ognjen su se više puta, onako muški, "dohvatili"; neko se i zaljubio, ali se plašio da to pokaže.

A što se tiče mog spavanja, naspavaću se, valjda, kad odem u penziju, mada kako stvari stoje, i tada mi neko neće dati mira.




Нема коментара:

Постави коментар

Neko je oklevetao Jozefa K. i prolazak kroz Prag

Kada se vratite sa nekog puta, spoljašnje okolnosti utiču na vaš unutrašnji svet i on počinje da se menja i bez vaše volje. ...